Svarer på Michael Jackson-anklager med motdokumentarFORSVART BLUE: En ny dokumentar går til forsvar av Michael Jackson. Photo: KEVORK DJANSEZIAN / POOL

I en halvtimes lang dokumentar, står flere medstststststjjjjjjjj den den den den den den den den den den den den den den den den den den den den den den den har har har har har har har har har har har harld.

I starten av marsh den la lange dokumentaren «Leaving Neverland» ned som en bombe. Wade Robson og James Safechuck skildrer overgrep de hevder popkongen begikk dem de var 7 og 10 rr gamle.

Den avdøde popstjernens familie har flere ganger gått ut mot filmskaper Dan Reed, Channel 4 og HBO fordi de ikke komme til orde in filmen. Kort tid dokumentaren før where vist, leverte boet etter Michael Jackson et søksmål på svimlende 865 millioner norske kroner, og hevdet HBO brøt en kontrakt fra 1992.

les også

Seamless: Michael Jacksons Neverland

Pluss content

Egg gammel cam

Nå slår familien igjen tilbake mot dokumentaren. I den 30 lange dokumentaren minutter «Neverland Firsthand», står Michael Jacksons nevø og niese, Taj og Brandi Jackson, skriver children andre underholdningssiden E !.

Brad Sundberg, som jobbet med Jackson to en årrekke, slår også tilbake mot overgrepsanklagene.

Dokumentaren le lastet opp på YouTube 30. mars, men først en ure senere blir of omtalt av internasjonal presse. Liam McEwan som har produsert filmen.

Video.

Brandi Jackson hevder to own Wade Robson potato for you år, og mener anklagene mot onkelen er oppdiktet.

– Han må slutte. Jk vet ikke hva slang grunner han ha, om han er desperat penger et, hva det det er, disse løgnene må stoppe og er though ikke greit. Denne mannen, min onkelen, tok vare på ham og var code ha hg familien, og det vet han, own sier.

Sundberg, på side side, forteller at a varri n vitne til uakseptabel oppførsel fra Jackson.

les også

Michael Jackson-dokumentaren: Kampen om troverdigheten

– Jeg harvester sett and views to Michael Jackson som så bekymret, skadet eller misbrukt ut, sier han.

(I) sett et et et et et et et et et et et et et et et et et et et et et et et et et et et et et et et et et.

Av av anklagerne har imidlertid kommentert videoen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder


Source link

About norway